Razendsnelle DirectAdmin VPS-hosting

Tot 200% snellere prestaties met een krachtig controlepaneel voor webhosting.

Razendsnelle DirectAdmin VPS-hosting

Kies jouw DirectAdmin VPS-hostingplan

Betaalvoorwaarden

Voor een ongelofelijk snelle website

Wat voor online bedrijf je ook runt, een snelle laadtijd is cruciaal voor een goede gebruikerservaring. Onze VPS-plannen bieden de OpenLiteSpeed-webserver, LiteSpeed-cache en MariaDB-databases om je site op maximale snelheid te laten werken. Aangezien DirectAdmin een lichtgewicht controlepaneel is, zal het bovendien je serverresources niet opgebruiken.

Voor een ongelofelijk snelle website

Migreer je website eenvoudig

Wil je je site overzetten van een andere DirectAdmin-host? Wij helpen je daarbij. Uit onze tests blijkt dat de overstap naar de DirectAdmin VPS-hosting van Hostinger een website met 200% kan versnellen. Het migreren is zo gedaan en veroorzaakt geen downtime.

Migreer je website eenvoudig

99,9% Uptimegarantie

Wij monitoren onze servers 24/7 om te garanderen dat je site altijd beschikbaar is. Bovendien beschikt DirectAdmin over automatisch crash-herstel om downtime te voorkomen.

99,9% Uptimegarantie

Functies DirectAdmin-hosting

OpenLiteSpeed en LiteSpeed Cache

OpenLiteSpeed is de open-source versie van LiteSpeed, de snelste webserver die er is. Versnel de laadtijd van je site door de LiteSpeed ​​Cache-module of CMS-plug-in in te schakelen. Wilt je een upgrade voor nóg betere prestaties? In een paar klikken is het geregeld.

Pakketten voor wederverkopers

Als je een webontwikkelingsbedrijf runt, dan kun je met DirectAdmin reselleraccounts instellen om de websites van klanten te hosten. Je hoeft daarvoor de accountfunctie niet helemaal opnieuw te configureren - selecteer gewoon een vooraf gedefinieerd resellerpakket en je bent klaar.

Multi-Object Caching

Onze DirectAdmin VPS-abonnementen ondersteunen integratie van objectcaching via Redis, Memcached of LiteSpeed ​​Memcached (LSMCD). Deze functionaliteit versnelt je website door de resultaten van databasequery's uit de cache te halen, in plaats van meerdere verzoeken naar de database te sturen.

OpenLiteSpeed en LiteSpeed Cache

Geautomatiseerde back-ups en eenvoudig herstel

Al onze VPS-hostingservices zijn inclusief wekelijkse of dagelijkse back-ups om de grootst mogelijke veiligheid van je gegevens te garanderen. Met één muisklik herstel je een eerdere iteratie. Zijn je sitebestanden opgeslagen in externe SFTP/FTP of een andere host? Wij kunnen ze voor je migreren.

HTTP/3 met QUIC-protocol

OpenLiteSpeed ​​ondersteunt de nieuwste HTTP-technologie voor betere prestaties. Het vermindert netwerklatenties, brengt sneller verbindingen tot stand tijdens TLS-handshakes en biedt uitgebreidere codering om cyberaanvallen te voorkomen.

Dedicated IP

Al onze VPS-hostingdiensten bieden toegewijde IP's, voor meer controle en flexibiliteit over je serverconfiguratie. Bovendien biedt het directe toegang tot je site via FTP, een betere reputatie voor je domeinnaam en betere prestaties en beveiliging.

Geautomatiseerde back-ups en eenvoudig herstel

Krachtige DirectAdmin VPS-hostingplannen

Functies
KVM 1 * 5,49 /mnd
KVM 2 * 7,49 /mnd
KVM 4 * 10,99 /mnd
KVM 8 * 21,99 /mnd
vCPU vCPU
1 Core(s)
2 Core(s)
4 Core(s)
8 Core(s)
Geheugen (RAM) Geheugen (RAM)
4 GB
8 GB
16 GB
32 GB
NVMe-opslag NVMe-opslag
50 GB
100 GB
200 GB
400 GB
Bandbreedte Bandbreedte
1 TB
2 TB
4 TB
8 TB
1 Snapshot 1 Snapshot
Wekelijkse Back-ups Wekelijkse Back-ups
Toegewijd IP-Adres Toegewijd IP-Adres
Volledige Roottoegang Volledige Roottoegang
100 Mb/s Netwerk 100 Mb/s Netwerk
IPV4 & IPV6 Support IPV4 & IPV6 Support
24/7 Ondersteuning 24/7 Ondersteuning

*Bij een bestelling voor 48 maanden is BTW niet inbegrepen

*Al onze VPS-abonnementen zijn gebaseerd op OVZ-virtualisatietechnologie. Alle servers zijn in eigen beheer, wat betekent dat de technische ondersteuning beperkt is en je de server zelf moet configureren.

Kies het dichtstbijzijnde datacenter

Je site wordt met ongeëvenaarde snelheid geladen - waar je bezoekers zich ook bevinden. Ons netwerk van Tier-3-datacenters is verspreid over de hele wereld, om ultralage latentie en snelle levering van content te garanderen.

Kies het dichtstbijzijnde datacenter

DirectAdmin VPS-hosting FAQ's

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over DirectAdmin VPS-hosting.

Wat is het DirectAdmin-controlepaneel?

Hoe kom ik in het DirectAdmin-controlepaneel?

Wat is het verschil tussen cPanel en DirectAdmin?

Hoe migreer ik van een andere DirectAdmin-hostingprovider naar Hostinger's DirectAdmin?