Snelle DirectAdmin hosting

Tot 200% snellere prestaties met een krachtig configuratiescherm voor webhosting. Inclusief gratis DirectAdmin-licentie en geen extra kosten.

DirectAdmin HostingDirectAdmin HostingDirectAdmin Hosting

Voor een Ongelofelijk Snelle Website

Wat voor online bedrijf u ook runt, een snelle laadtijd is cruciaal voor een goede gebruikerservaring. Onze VPS-plannen bieden de OpenLiteSpeed-webserver, LiteSpeed-cache en MariaDB-databases om uw site op maximale snelheid te laten werken. Aangezien DirectAdmin een lichtgewicht controlepaneel is, zal het bovendien uw serverresources niet verbruiken.

Voor een Ongelofelijk Snelle Website

Migreer uw Website met Gemak

Wilt u uw site overzetten van een andere DirectAdmin-host? Wij helpen u daarbij. Uit onze tests blijkt dat de overstap naar de DirectAdmin VPS hosting van Hostinger een website met 200% kan versnellen. Het migreren is zo gedaan en veroorzaakt geen downtime.

Migreer uw Website met Gemak

Bespaar met een Gratis DirectAdmin-licentie

Bij de meeste hostingproviders moet u een aparte aankoop doen om een DirectAdmin-licentie te krijgen. Bij Hostinger is het controlepaneel echter gratis inbegrepen bij alle VPS-accounts. U krijgt dus meer waar voor uw geld.

Bespaar met een Gratis DirectAdmin-licentie

99,9% Uptime Garantie

Wij monitoren onze servers 24/7 om te garanderen dat uw site altijd beschikbaar is. Bovendien beschikt DirectAdmin over automatic crash recovery om downtime te voorkomen.

99,9% Uptime Garantie

Functies DirectAdmin Hosting

OpenLiteSpeed en LiteSpeed Cache

OpenLiteSpeed is de open-source versie van LiteSpeed, de snelste webserver die er is. Versnel de laadtijd van uw site door de LiteSpeed ​​Cache-module of CMS-plug-in in te schakelen. Wilt u een upgrade voor nóg betere prestaties? In een paar klikken is het geregeld.

Resellerpakketten

Als u een webontwikkelingsbedrijf heeft, kunt u met DirectAdmin reselleraccounts instellen om de websites van klanten te hosten. U hoeft daarvoor de accountfunctie niet helemaal opnieuw te configureren - selecteer gewoon een voorgedefinieerd resellerpakket en u bent klaar.

Multi-Object Caching

Onze DirectAdmin VPS-abonnementen ondersteunen integratie van objectcaching via Redis, Memcached of LiteSpeed ​​Memcached (LSMCD). Deze functionaliteit versnelt uw website door de resultaten van databasequery's uit de cache te halen, in plaats van meerdere verzoeken naar de database te sturen.

Geautomatiseerde Back-ups en Eenvoudig Herstel

Al onze VPS-hostingservices zijn inclusief wekelijkse of dagelijkse back-ups om de grootst mogelijke veiligheid van uw gegevens te garanderen. Met één muisklik herstelt u een eerdere iteratie. Zijn uw sitebestanden opgeslagen in externe SFTP/FTP of een andere host? Wij kunnen ze voor u migreren.

HTTP/3 met QUIC-protocol

OpenLiteSpeed ​​ondersteunt de nieuwste HTTP-technologie voor betere prestaties. Het vermindert netwerklatenties, brengt sneller verbindingen tot stand tijdens TLS-handshakes en biedt uitgebreidere codering om cyberaanvallen te voorkomen.

Toegewijd IP-Adres

Al onze VPS-hostingdiensten bieden toegewijde IP's, voor meer controle en flexibiliteit over uw serverconfiguratie. Bovendien biedt het directe toegang tot uw site via FTP, een betere reputatie voor uw domeinnaam en betere prestaties en beveiliging.

Krachtige DirectAdmin VPS-hostingplannen

Functies
vCPU
Geheugen (RAM)
SSD Opslag
Multi-Core Geekbench Score
Bandbreedte
Inode Limiet
1 Snapshot
Wekelijkse Back-ups
Toegewijd IP-Adres
Volledige Roottoegang
100 Mb/s Netwerk
IPV4 & IPV6 Support
24/7 Ondersteuning

VPS 1

VPS 1

€ 3,49/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Core
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

€ 4,99/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 Cores
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 4

VPS 4

€ 15,95/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 Cores
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 6

VPS 6

€ 23,95/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 Cores
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

€ 32,99/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 8

VPS 8

€ 65,99/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
16 GB
250 GB
3 800
12 TB
16 384 000

*Al onze VPS-abonnementen zijn gebaseerd op OVZ-virtualisatietechnologie.

Kies het dichtstbijzijnde datacenter

Uw site wordt met ongeëvenaarde snelheid geladen - waar uw bezoekers zich ook bevinden. Ons netwerk van Tier-3-datacenters is verspreid over de hele wereld, waardoor ultra-lage latentie en snelle levering van content is gegarandeerd.

Op welke locaties bevinden zich onze datacenters?

DirectAdmin VPS Hosting FAQ's

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over DirectAdmin VPS-hosting.

DirectAdmin is een op Linux gebaseerd configuratiescherm voor webhosting dat eigendom is van de JBMC Software. De gebruiksvriendelijke interface maakt VPS-beheer eenvoudig, zowel voor beginners als voor gevorderde gebruikers.

Het belangrijkste is dat de DirectAdmin een lichtgewicht controlepaneel is, aangezien het een stuk minder resources verbruikt dan andere, grotere controlepanelen. Tel daar de LiteSpeed-technologie van onze VPS bij op en het resultaat is dat uw site een stuk sneller zal werken.

Daarnaast wordt DirectAdmin geleverd met drie gebruikerstoegangsniveaus: Beheerder, Wederverkoper en Gebruiker. Deze functie maakt het webhosting-configuratiescherm populair bij bedrijfseigenaren en bureaus die meerdere websites voor hun klanten beheren.

Om in te loggen op de DirectAdmin volgt u de volgende stappen:

 • Zorg ervoor dat u de DirectAdmin-inloggegevens van uw host heeft. Via de site van Hostinger gaat u naar het dashboard van uw VPS-account en selecteert u het tabblad Besturingssysteem. Daar vindt u uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Open een nieuw tabblad en voer in: http://uw-vps-ip-adres:2222. Bijvoorbeeld: http://111.11.1.111:2222.
 • Voer de inloggegevens in op het dashboard. Klik op Aanmelden.
 • Dat is alles - u heeft nu toegang tot het configuratiescherm.

  Naast de kosten voor webhosting, heeft u meestal een betaalde licentie nodig om DirectAdmin te kunnen gebruiken. Prijzen beginnen vanaf $ 2 / maand en u kunt kiezen uit drie plannen - Personal, Lite en Standard.

  In tegenstelling tot de meeste hostingproviders biedt Hostinger DirectAdmin gratis aan. Bovendien zijn onze DirectAdmin-hostingservices risicovrij, door de 30-dagen-geld-terug-garantie.

  Zowel cPanel als DirectAdmin zijn op Linux gebaseerde controlepanelen met verschillende geavanceerde functies die u helpen uw webhosting te beheren. Dit zijn de verschillen:

 • Interface. Zowel cPanel als DirectAdmin zijn eenvoudig te gebruiken, maar het dashboard van cPanel heeft meer instellingen en configuratie-opties. Veel experts beschouwen de laatstgenoemde als veel beginnersvriendelijker, terwijl DirectAdmin meer geschikt is voor de gevorderde gebruiker.
 • Gebruik van resources. DirectAdmin neemt veel minder schijfruimte en geheugen in beslag dan cPanel, wat essentieel is om te overwegen als u de prestaties van uw site wilt optimaliseren. Aan de andere kant biedt cPanel weer meer ingebouwde functies en integraties van derden.
 • Toegangsbeheer. Op DirectAdmin kunt u beheerders-, gebruikers- en reselleraccounts beheren binnen hetzelfde dashboard. Bij cPanel moet u daarvoor navigeren tussen cPanel en WHM, wat misschien minder handig is.
 • Vergunningen.. Bij onze VPS-abonnementen is DirectAdmin gratis inbegrepen, maar cPanel en WHM zijn dat niet. U dient daarvoor een afzonderlijke licentie aan te schaffen, waarvan de prijs begint vanaf $ 15,99 per maand. Daarnaast biedt Hostinger ook dedicated cShared Hostingplannen voor cPanel aan.
 • Het migreren van uw website naar onze DirectAdmin VPS is eenvoudig. U volgt gewoon de volgende stappen"

 • Maak op uw huidige hostingcontrolepaneel een back-up van uw site. Zorg ervoor dat u het bestand de gebruikersnaam geeft die u op de host gebruikt.
 • Navigeer naar uw nieuwe DirectAdmin controlepaneel. Voer de FTP-gegevens van uw vorige webhost in en herstel de gemaakte back-up.
 • Verwijs uw domein naar uw nieuwe DirectAdmin hostingaccount.
 • Voor gedetailleerde instructies leest u deze tutorial over het migreren van een site naar het DirectAdmin VPS-account van Hostinger. Loopt u tegen een probleem aan, dan staat ons klantenserviceteam altijd voor u klaar.