Op zoek naar erg beperkte gratis we hosting om mee te leren programmeren? Bèta gratis webhosting is hier voor jou, of ga simpelweg voor goedkope webhosting met gegarandeerde beschikbaarheid & bomvol functionaliteit.

Kies Jouw Webhostingpakket

Single Webhosting

5,99€
Bespaar 80%
1
20
/ma
 • 1 website
 • 1 e-mailaccount
 • 100 GB Dataverkeer
 • 1X Processorkracht & Geheugen

Premium Webhosting

10,79€
Bespaar 80%
2
19
/ma
 • Onbeperkt Aantal Websites
 • Onbeperkte E-mailaccounts
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • 2x Processorkracht & Geheugen
 • Wekelijkse back-ups

Business Webhosting

15,59€
Bespaar 76%
3
75
/ma
 • Alle voordelen van Premium
 • Dagelijkse Backups
 • Gratis SSL-certificaat
 • 4X Processorkracht & Geheugen

Wist je dat persoonlijke gratis domeinregistraties inbegrepen zijn bij Premium & Zakelijke webhostingpakketten?

Snelle 24/7 ondersteuning

99,9% Beschikbaarheid

30 dagen risicovrij proberen!

Probeer nu, 100% Risicovrij garantieprogramma

Probeer ons voor 30 dagen risicovrij! Je bent volledig beschermd door ons 100% Risicovrije Garantieprogramma. Als wij niet aan jouw eisen voldoen met de goedkope Hostinger webhostingdiensten of als je simpelweg besluit te annuleren in de volgende 30 dagen, laat het ons dan weten & we storten direct je geld terug. Geen gedoe.

#1 Goedkope webhosting met PHP, MySQL & FTP

Met de laagste prijs en de hoogste kwaliteit - goedkope premium webhosting is echt mogelijk! Dankzij onze cloud webhostingtechnologie, heeft goedkope webhosting met MySQL, FTP & PHP meer kracht dan je zal denken. Laat ons je helpen met het bouwen & publiceren van kwaliteitswebsites zonder geld over de bank te smijten door bijna onbeperkte goedkope webhosting en exclusieve goedkope domeinregistratiedeals aan te bieden. Probeer ons gratis webhosting platform als je nog niet bekend bent met webtechnologie.

Gratis domeinregistratie & Gratis SSL beveiliging inbegrepen

Bespaar meer door minder te betalen! Alle Premium & Zakelijke goedkope website hostingpakketten bevatten al eigen domeinnamen zonder extra kosten! Ook voor de beste beveiliging & goede SEO bieden we wat aan, namelijk gratis SSL certificaten voor alle klanten van het zakelijke pakket! Houd je website of webwinkel veilig & SEO georiënteerd met jouw eigen SSL & persoonlijke website domeinregistratie die je gratis krijgt! Stay calm & grijp deze deal nu! Creëer online aanwezigheid in de kortste tijd.

Beste webhosting met de Laagste Prijs Garantie! Wij hebben het.

 • Bijna onbeperkte schijf & bandbreedte
 • Gratis domeinregistratie & SSL inbegrepen
 • Toegewijde 24/7/365 Ondersteuning
 • Snelste websitesnelheid op de eco markt
 • SSD website hosting voor website snelheid
 • Makkelijke Websitebouwer & gratis templates
 • Onbeperkt eigen e-mailadressen
 • Volledige PHP & MySQL databaseondersteuning
 • 4x Geoptimaliseerde WordPress hosting
 • 100% volledige bestandscontrole via FTP & Cpanel
 • 1-Klik web scriptinstallateur
 • Platinum BitNinja DDoS-bescherming

Zoek je naar goedkope WordPress hosting? Of misschien Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop of Forum hosting?

De 1-Klik Installateur is dé functie die alle webinstallaties met slechts één klik weet te voltooien. Dit is de makkelijkste & goedkoopste manier om bijna al jouw favoriete CMS scripts mee te draaien. Wij bieden scripts als WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, OpenCart, Forums en nog 300 meer aan met onze simpele 1-Klik Installateur!

Hostinger biedt elke klant de benodigdheden waarmee een volledig functionele website zo snel mogelijk opgetuigd kan worden. Wij bieden een ongelofelijk handige drag-and-drop websitebouwer en installateur aan. Krijg die website in no-time het internet op! WordPress, Joomla, Drupal, PrestaShop, Magento, OpenCart - dit alles geïnstalleerd met slechts 1 klik!

Probeer vandaag nog risicovrij!

Probeer het voor 30 dagen

Altijd te annuleren.
Geen gedoe.

Verwacht Meer. Betaal Minder. Hier is alles beter.

Alles wat je nodig hebt om van 0 naar een succesvolle online zaak of een populaire website te gaan. Stop met het dagelijkse verlies van potentiële bezoekers en klanten. Bouw je website nu & begin bezoekers te trekken zonder met geld te strooien. De goedkope Hostinger hostingdiensten maken je leven makkelijker & rijker.

Goedkope Webhosting

De meeste hostingcapaciteit voor de laagste prijs! De goedkoopste webhost in de markt met premium cloud webhosting functies & 99,99% beschikbaarheidsgarantie. Voor bijna 10 jaar op rij bieden wij geweldige goedkope website hosting die echt beter is dan de meeste overbetaalde webdiensten in de markt.

Gratis Domeinregistratie

Hostinger is één van de goedkoopste domeinregistrars & een volledig gecertificeerd ICANN lid. Je kunt vandaag nog meer besparen met Hostinger! Krijg jouw eigen domeinnaam en een onbeperkt alles-in-1 hostingpakket voor de prijs van alleen de hosting! Gratis domeinen zijn bij ieder Premium en Zakelijk webhostingpakket inbegrepen.

Onbeperkte Webhosting

Bijna onbeperkte SSD schijfruimte en website bandbreedte halveren de kosten! Stop met het verliezen van potentiële klanten of bezoekers, ga onbeperkt & blijf online ongeacht de verkeershoging! Onbeperkte webhosting met SSDs zullen je website extra versnellen, wat nodig is voor jouw SEO & siterang.

Professionele Ondersteuning

Passie voor klantondersteuning is onze deugd. Altijd, elke dag, ieder moment zul jij je veilig & comfortabel voelem met de technische kant van jouw website. Ons eigen ondersteuningsteam is klaar om jou 24/7/365 te helpen. Elke keer spreek je met een echt persoon, toegewijd om bijna al jouw problemen op te lossen. Wij helpen je echt meer dan de meeste hostingbedrijven!

Gemakkelijke & Goedkope Websitebouwer

Mooi en makkelijk aan te passen. Stop geld over de balk te smijten voor websiteontwikkeling, kies uit honderden professioneel ontworpen templates & lanceer een functionele, mooie website zonder ook maar een extra cent uit te geven in bijna geen tijd! Draai jouw website als een PRO door gebruik te maken van onze simpele & goedkope websitebouwer. Geen technische- of programmeerkennis vereist.

Goedkope WordPress Hosting

Laat jouw WordPress vliegen voor een lage prijs! Snelheid en ultieme performance is het resultaat van onze cloudgebaseerde infrastructuur, NGINX en de nieuwste PHP7 ondersteunende technologieën. Premium WordPress performance kan goedkoop zijn! De balans tussen zelfgebouwde Super Cache WordPress hosting softwareoptimalisaties en een nieuwe generatie aan SSD hardware zijn onze kernkwaliteiten.

Verzadig de snelheidswens van jouw website & ga slim om met geld!

Betaal voor echte webhostingtechnologieën, niet marketing!

Stop met extra betalen voor marketing. Betaal alleen voor het product. Bespaar slim, ga voor goedkope hosting zonder de kwaliteit te verliezen. Hoge prijs betekent niet hoge kwaliteit.

29.659.751

Klanten besparen al

20.000+

Nieuwe klanten elke dag

24.894.152

Websites gelanceerd

Begin nu met besparen!

Alles-in-één webhosting & domeinnaam van

1
20
/ma

Maak iemand blij vandaag!